All for Joomla All for Webmasters

Добредојдовте во Градинка Гоце Делчев

border

Најзабавната градинка за Вашите дечиња

 icon-wsim1  icon-wsim2  icon-wsim3  icon-wsim4
Одлична програма Разновидна храна Учиме и растеме Родителско катче

 


sredina

 


 

 

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Адреса

 Ул.534 бр.25 н.м. Марино 

Oпштина Илинден 1041 Скопје

Контакт

телефон: 02/2 571-345

мобилен: 078/200-372

Контактирајте не

Работно време

            06:00 - 20:00

             Работно време со деца:

            06:00 - 18:00